Изключително ефективен природен продукт!

Включва 2 броя таблетки по 550 мг. всяка!

Нова революционна формула за повишаване на сексуалността и желанието за секс при жената, като спомага и за по-лесно достигане до оргазъм, както и за по-продължителен оргазъм, а при някой жени води и до множествен оргазъм!

ДОЗИРОВКА: Вземете 1 или 2 таблетки, един час преди полов акт! За по-силно действие се препоръчва да се пие на гладно с повече вода - 1 или 2 чаши! 

ВНИМАНИЕ:  Да не се употребява от бременни жени! Ако приемате лекарства, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате този продукт! Да не се приемат повече от 2 таблетки в рамките на 24 часа!

Без да рискувате Вашето здраве, може да използвате вече този изключително ефикасен сексуален стимулант, който е съставен от най-висококачествени растителни екстракти! 

Основни съставки и действието им върху женският организъм:

Корен от Даншен: блокира се ензим в тялото на жената, като кара кръвта да остане в клитора.

Книдиум мониер: спира разлагането на освободения азотен оксиди и по този начин позволява по-дълго и плавно отпускане на мускулите. Това позволява клиторът да остане изпълнен с кръв.

Л-Аргинин: стимулира отделянето на азотен оксид, а това води до отпускането на гладките мускулни клетки, което дава възможност на клитора да съхрани първоначалния приток на кръв при стимулацията.

Екстракт от Гинко Билоба: сексуалната реакция при жените е тясно свързана не само с физическото състояние, но и с умственото и психическо състояние. Тестовете показват, че тази комбинация увеличава желанието, повишава силата и продължителността на оргазма и ускорява множествения оргазъм при жените!

Екстракт от Агератум: стимулира освобождаване на окситоцин, който контролира микроциркулацията в тялото и мозъка. Така той се освобождава по естествен път по време на интензивен сексуален контакт, като кулминация достига по време на оргазъм. Според изследвания, при навлизане на окситоцин в тялото, това води до допълнителното му освобождаване, което пък води от своя страна до силен и пълноценен оргазъм или до множествен оргазъм.

Мукуна пруриенс: стимулира освобождаването на допамин и норепинефрин, които са двата основни невромедиатори или химически посредници, които въздействат на сексуалното желание и либидото при жената. Това активира хипоталамуса - сексуалният център на мозъка.

Икариин-50: това е активният елемент в чистия Епимедиум, който увеличава в голяма степен либидото и сексуалното желание при жената.

Корен Дахуриан Ангелика: използвал се е в императорската формула на древен Китай с цел увеличаване на либидото и сексуалната енергия.


"

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Сексуален стимулант за жени Maximum Sexual MSS

  • Модел: 13853
  • SKU: 76955365
  • Наличност: В наличност
  • 16 лв.
  • 15 лв.